на живо

Промоутърът на Кобрата: Пулев няма да повтори грешките си от мача с Кличко

Кале Зауерланд определи шансовете на българина срещу Антъни Джошуа като "много добри"

Ладислав Цветков

Срещу Антъни Джошуа Кубрат Пулев няма да допусне грешките от мача с Владимир Кличко. Това увери промоутърът на българския боксьор Кале Зауерланд, цитиран от "Дейли Стар".

Според Зауерланд шансовете на Пулев са много добри, а Джошуа допуска доста слабости. Битката за световната титла на Международната боксова федерация ще се проведе на 28 октомври в Кардиф, а официалното потвърждение се очаква следващата седмица.

"Шансовете на Пулев са много добри. Срещу Кличко се справяше много добре, но имаше съвсем грешна тактика, защото се опитваше да се боксира по-добре от самия Кличко. Но въпреки всичко се справяше добре, докато не беше нокаутиран. Антъни Джошуа е страхотен посланик на бокса, всички знаят неговите силни страни, но всички знаят и слабостите му. Срещу Пулев той няма да срещне някой стар и приключил за спорта опонент, който ще му позволи да си прави каквото иска. Пулев няма да се постави в ситуация, която не контролира, ще го приключи, това е много ясно. Много съм уверен в шансовете на Пулев. Очевидно ще направим мача в Кардиф и може да очаквате изявление следващата седмица", каза Кале Зауерланд.