на живо

ПСЖ с офанзива за германски национал

Съперникът на "Лудогорец" приготви 75 млн. евро за Юлиян Дракслер

Getty Images

"Пари Сен Жермен" ще опита да привлече германския национал Юлиан Дракслер, съобщава германското издание "Билд" на челната си страница. Съперникът на "Лудогорец" в груповата фаза на Шампионската лига не разполага с много време за подобна офанзива. Трансферният прозорец в Германия затваря в сряда (31.08).

Президентът на парижани Насер Ал-Хелайфи трябва да подготви 75 милиона евро. Такава е откупуващата клауза на германеца. В родината на Дракслер се твърди, че неговият агент вече четири дни се грижи за сделката.

Юлиан Дракслер е играч на "Волфсбург" от 2015 г., а преди това беше футболист на "Шалке". Младокът игра на европейското първенство за Германия и често влизаше в ролята на "фалшива деветка". Има 1 гол и 1 асистенция на еврошампионата. 22-годишният футболист има на сметката си 35 мача и 9 гола за "Волфсбург" през миналия сезон.

Трансферът изглежда още по-възможен предвид факта, че "Волфсбург" индикира това лято нуждата от пари. Андре Шурле, Бас Дост, Макс Крузе и Данте бяха продадени, а Налдо и Фелипе освободени.

Мачовете на "Пари Сен Жермен" и "Лудогорец" са на 28.09 (София) и на 06.12 (Париж) и ще бъдат предавани пряко по bTV Action.