на живо

ПСЖ събира Меси и Кристиано Роналдо?

"Ас" разкрива плана на ръководството на парижани

Getty Images

Не е минала и седмица откакто Лионел Меси облече фланелката на "Пари Сен Жермен" и вече се появи информация за нова голяма цел на клуба. Ръководството на парижани иска да събере в един тим аржентинеца и най-големия му конкурент за титлата "Най-добър футболист на днешното време" - Кристиано Роналдо.

Според испанското издание "Ас" през следващото лято от клуба ще направят всичко възможно, за да привлекат португалеца. В момента той е футболист на "Ювентус", но през следващия сезон ще е свободен агент. 

Планът е от ПСЖ най-накрая да пуснат Килиан Мбапе да премине в "Реал" Мадрид. И неговият договор с парижани изтича в края на следващия сезон. 

Ако планът се осъществи, то за първи път Меси и Роналдо ще играят в един отбор. Съперничеството между двамата е пословично и разделя футболните фенове на две, в зависимост от кой от двамата предпочитат. 

Снимка: БГНЕС

Още през настоящия трансферен прозорец се заговори, че агентът на Роналдо - Жорже Мендеш, е влязъл в контакт с представители на ПСЖ, за да преговаря за трансфер на португалеца. До такъв обаче не се стигна и той ще продължи да играе в "Ювентус".