на живо

Пулев атакува световната титла при победа над Питър

Кобрата: Самуел е добър боксьор, но аз съм по-добър

Lap.bg

Най-добрият ни професионален боксьор Кубрат Пулев е напълно готов за двубоя си за интерконтиненталната титла срещу Самуел Питър. Дългоочакваният сблъсък в "Арена Армеец" е в събота (3 декември), а при победа Кобрата ще стане официален претендент за световната титла.

"Според мен това е най-важната битка в кариерата на Кубрат Пулев. Имаме потвърждение, че при победа той ще стане претендент за световната титла", каза промоутърът на Кобрата - Кале Зауерланд.

“Напрежение преди мача има, но имам достатъчно опит и на аматьорския и на професионалния ринг. Нищо, че съм в България и имам подкрепа на публиката, но този мач няма да е лесен. Ще се концентрирам достатъчно и ще изпълня задачата си - победа".

"Смятам, че съм подготвен, но ще го покажа на ринга. Не мога да кажа лоши думи за Питър като боксьор. Той е добър, но аз съм по-добър", допълни Кобрата.

Неговият противник - Самуел Питър, очаква страхотно шоу и заяви, че ще спечели двубоя в събота: "Щастлив съм, че съм в България. Тук съм за победата. Ще спечеля. Ще вложа всичко, за да победя. Аз съм роден шампион", каза Нигерийският кошмар.