на живо

Рафиня разпиля картофките на фен (ВИДЕО)

Един майсторски удар право в целта

Понякога футболът е арена на емоции, които трудно биха направили впечатление извън границите на стадиона - откровено смешен пропуск или странна снимка от съблекалнята... а може би нещо много, ама много по-нестандартно и неочаквано.

Обикновено на паузата между двете полувремена на един мач се случват две неща. Едното е, че резервните играчи излизат на терена, за да доразгреят с топка. А второто - феновете по трибуните използват паузата, за да се поразтъпчат и да си вземат нещо за хапване. Какво става обаче при "смесването" на тези две събития?

Отговор на този въпрос ни даде защитникът на "Байерн" Мюнхен - Рафиня, който остана на скамейката в неделния мач срещу "Борусия" Мьонхенгладбах.

Бразилецът се появи на терена на почивката и отправи удар, за който би му завидял и най-добрият плеймейкър.

Рафиня стреля и буквално разпиля пържените картофки на един от зрителите по трибуните. Фенът нямаше как да се защити - в едната си ръка държеше храната, а в другата - вилица, а топката му дойде като гръм от ясно небе.

"Байерн" победи с 1:0 "Борусия" Мьонхенгладбах след точен удар на немския национал Томас Мюлер, но без съмнение истинската звезда на вечерта бе Рафиня.

Насладете се на впечатляващата прецизност на бразилския защитник: