на живо

Рамос снима филм, докато "Реал" губи всичко (СНИМКИ)

Едно решение, което капитанът няма да си прости

Капитанът на "Реал" Мадрид Серхио Рамос можеше само да гледа с ужас как неговият тим губи и последната си надежда за трофей през сезона.

Защитникът, който умишлено си изкара жълт картон, за да пропусне реванша срещу "Аякс" и да бъде на линия за четвъртфиналите, бе сред най-емоционалните хора на трибуните на "Сантяго Бернабеу" при драматичната загуба с 1:4 от холандския гранд. Общият резултат 5:3 изхвърли испанците от любимия им турнир.

"Аякс" взе страха на "Реал" с два бързи гола в първите 18 минути на Хаким Зийех и Давид Нерес. Бившият нападател на "Саутхемптън" Душан Тадич непрекъснато тормозеше отбраната на домакините, а усилията му се увенчаха с впечатляващ гол от границата на наказателното поле за 3:0. Марко Асенсио върна едно попадение, преди Ласе Шоне да покаже изхода от Шампионската лига на действащия шампион.

Снимка: Reuters

Всички реакции на Рамос бяха заснети от фотографите на мача, но те не бяха единствените, които следяха отблизо раздразнението на капитана.

Камерите на Амазон Прайм правеха компания на 32-годишния защитник в неговата ложа, записвайки всяка ругатня и отчаяна физиономия на Рамос. Причината - документален филм от осем части, посветен на испанската звезда, който трябва да излезе на екраните по-късно тази година.