на живо

"Реал" Мадрид без Рамос за Купата на Краля (ВИДЕО)

Двубоят ще бъде излъчен пряко по bTV Action в сряда

"Реал" Мадрид без Рамос за Купата на Краля (ВИДЕО)

Серхио Рамос ще пропусне първия мач на "Реал" Мадрид за годината срещу "Севиля" в турнира за купата на Испания. Двубоят от 1/8-финалите е в сряда от 22:15 ч. и ще бъде предаван пряко по bTV Action.

Рамос все още не е възстановен от мускулния си проблем в десния крак. Защитникът обяви, че поне до 12-ти януари няма как да вземе участие в мачовете на "белите". Надеждата му е да бъде на линия за реванша на "Рамон Санчес Писхуан".

Зинедин Зидан има няколко опции за заместник на Серхио Рамос. Начо, Пепе и Варан се справят отлично и дори без капитана, "Реал" няма нито една загуба и само 3 допуснати попадения.

В четвъртък "Барселона" гостува на "Атлетик" Билбао в друг 1/8-финал от турнира. Двубоят, който е 22:15 ч. пряко по bTV Action, ще остави следа.

"Барса" ще стане отборът с най-много визити на новия "Сан Мамес" - 7 на брой. От предишните 6 мача каталунците са си тръгвали 4 пъти като победител и 2 пъти като губещ.

Ето и всички двубои от купата на Краля, които ще се излъчат по RING, bTV Action и Voyo.bg.

Във вторник са срещите "Валенсия" - "Селта", "Лас Палмас" - "Атлетико" Мадрид и "Депортиво" Ла Коруня - "Алавес".

В сряда "Реал" Мадрид е домакин на "Севиля" по bTV Action, а по-рано по RING е "Реал" Сосиедад - "Виляреал". В четвъртък е сблъсъкът "Атлетик" Билбао - "Барселона".