на живо

"Реал" Мадрид и "Барса" посягат към Купата на краля

Гледайте осминафиналите на двата гранда пряко по bTV Action

Време е за испански футбол! Време е за битка на граднове! Днес (20 януари) "Реал" Мадрид и "Барселона" ще изиграят мачовете си от осминафиналите в турнира за Купата на краля. 

"Белите" ще се изправят срещу "Елче", докато каталунците ще спорят с "Атлетик" Билбао. И двете срещи може да гледате пряко по bTV Action. 

След като спечели първия за годината трофей - Суперкупата на Испания, "Реал" Мадрид поглежда към следващия възможен - Купата на краля. Съперникът е на първи поглед непретенциозен - "Елче", от който "белите" не са губили от 44 години. Домакините имат ограничени опции за титуляри заради заразени с COVID-19, а изненадата може да бъде в "Реал" - Гарет Бейл да се появи в игра 145 дни след последната си изява.

Срещата "Елче" - "Реал" Мадрид може да гледате пряко по bTV Action от 20:00 ч.

"Барселона" пък ще гостува на "Атлетик" Билбао, а задачата за футболистите на Шави не изглежда никак лесна. Мачът е повторение на финала от миналата година, когато каталунците спечелиха с 4:0. Можем да разчитаме, че двата тима ще сътворят пореден паметен двубой в турнира за Купата на Краля. В момента "Барселона" има два пъти повече победи в дуелите с "Атлетик" в тази надпревара - 14 срещу 7.

Гледайте "Атлетик" Билбао - "Барселона" пряко по bTV Action от 22:30 ч.