на живо

Реал Мадрид посреща Ювентус с надежда да спаси сезона

Гледайте срещата пряко по bTV Action от 21:45 часа

Тази вечер Реал Мадрид посреща Ювентус на „Сантиаго Бернабеу” в полуфинален мач реванш, като голямата цел пред испанците е достигане до втори пореден финал в „Шампионска лига”. Срещата ще може да гледате пряко по bTV Action от 21:45 часа, а коментарното студио с водещ Йордан Георгиев започва в 21 часа.

Снимка: Getty Images

Ювентус си осигури аванс от един гол, след домакинската победа с 2-1 в Торино, но футболистите на „кралския клуб” ще са пределно мотивирани за успеха в този мач, след като домакинското равенство 2-2 с Валенсия ги отдалечи от титлата в Испания, оставяйки ги на четири точки зад осигурилия си вчера мястно на финала в „Шампионска лига” тим на Барселона. Така турнирът остава единствен шанс за спечелване на титла през този сезон.

Очаква се Тони Кроос и Карим Бензема да са на разположение на Карло Анчелоти, а голямата новина за Ювентус е завръщането на Пол Погба ,след почти двумесечно отсъствие, като най-вероятно той ще попадне сред стартовите единадесет на гостите.

При класиране на финал мадридчани ще имат шанс да станат първия клуб в историята на „Шампионска лига” печелил титлата две поредни години. Кристиано Роналдо пък е в надпревара с Лионел Меси за персонален рекорд за най-много отбелязани голове в турнира. За момента аржентинецът води със 77 попадения, а португалецът има 76 на сметката си, като още тази вечер може да изравни и дори задмине асът на Барселона.