на живо

"Реал" с втори опит срещу "Леганес" след неубедителен първи епизод

Гледайте два мача от 1/4-финалите за Купата на краля в каналите на bTV Media Group

Reuters

"Реал" Мадрид излиза в среща реванш от 1/4-финалите за Купата на краля срещу "Легенас" днес (24 януари) от 22:30 ч. Срещата ще бъде излъчена пряко по bTV Action.

"Белите" имат трудна задача. След като в първия мач преди седмица постигнаха минимална победа с гол на Марко Асенсио в 89-ата минута, тази вечер момчетата на Зинедин Зидан трябва да са по-категорични. Изискват го ръководството и феновете, които определено не са свикнали със слабата форма на любимците си.

От "Леганес" пък със сигурност ще се опитат да стопят ентусиазма при противниците си, които победиха "Депортиво" със 7:1 в последния си мач. Треньорът Гаритано със сигурност ще хвърли най-доброто срещу именития си съперник.

В "Реал" пък няма да могат да разчитат на звездата си Кристиано Роналдо, който получи травма в лицето в последната среща.

При добро стечение на мача обаче на терена ще се завърне друг любимец на феновете - Серхио Рамос. Защитникът страдаше от мускулна травма и не е играл през 2018 г. в официален мач.

Другата 1/4-финална двойка, която ще изиграе реванш днес е "Алавес" - "Валенсия". Мачът ще бъде предаван пряко по RING от 20:00 ч.

"Валенсия" има предимство от първата среща, след като постигна победа с 2:1 на собствен терен. 

Тагове:

Купа на краля