на живо

"Реал" ще връща самочувствието на Мадрид

"Белите" ще гостуват на стадион... "Фернандо Торес" в турнира за Купата на краля

Getty Images

"Реал" Мадрид започва днес (26 октомври) участието си в турнира за Купата на краля, а пред клуба стои само една цел - задължителна победа и връщане на самочувствието на мадридчани.

Жителите на столицата със сигурност са разочаровани от издънката на другия градски гранд - "Атлетико" Мадрид, който завърши 1:1 срещу третодивизионния "Елче".

Днес, предвождани от най-добрия треньор Зинедин Зидан и най-добрия футболист Кристиано Роналдо, които преди ден грабнаха наградите на ФИФА за изминалия сезон, "белите" ще гостуват не къде да е, а на стадион... "Фернандо Торес" в опит да покажат класа срещу отборът от Сегунда дивисион "Фуенлабрада".

Снимка: Getty Images

Съоръжението е наименувано на действащия футболист на "Атлетико", преминал през "Ливърпул", "Челси" и "Милан", тъй като малкото мадридско предградие всъщност е рожденното му място, а от клуба се гордеят, че той е започнал кариерата си именно на съоръжението.

"Реал" обаче е абсолютният фаворит за победа. Зидан със сигурност ще даде възможност на футболистите с по-малко игрално време да се развихрят, а на вратата се очаква да застане синът му Лука. "Фуенлабарда" ще противопоставят всичко най-добро, с което разполагат. 

Срещата не изключва изненади и ще може да я наблюдавате пряко по bTV Action от 22:30 ч.

Още два сблъсъка ще ви представим днес в каналите на bTV Media Group. "Депортиво" - "Лас Палмас" започва в 21:30 ч.  по RING. Отборът от Ла Коруня изглежда фаворит, но пък "Лас Палмас" има да се реваншира на привържениците си за допуснатите 9 гола в последните 2 мача.

По същото време на платформата Voyo.bg започва мача "Жирона" - "Леванте". Домакините разчитат на голмайстора си Кристиан Стуани, който има 4 гола в 7 срещи. "Леванте" пък ще се опитват да спрат негативната си серия от 4 поредни мача без победа.