на живо

Роман Пиварник: Искам да обърнем резултата и да зарадваме нашата публика (ВИДЕО)

Познавам "Лудогорец" добре, допълни треньорът на "Виктория" Пилзен

Тимът на "Виктория" Пилзен е пределно мобилизиран за реванша с "Лудогорец". На официалната пресконференция преди двубоя наставникът на чешкия шампион - Роман Пиварник заяви, че тимът ще направи всичко необоходимо, за да зарадва своята публика.

"Не ни вълнуват прогнозите, защото всеки мач е различен. Ние винаги играем за победа. И друг път се е случвало да загубим първия мач и след това да продължим. Предстои ни нов двубой, в който ще играят различни играчи и нищо не се знае. Трябва да играем компактно, да сме внимателни и да разчитаме на контраатаки, защото съперникът ни има добра преднина и не сме в добра позиция", каза Пиварник.

"Познавам Лудогорец добре. Знам, че това е отбор, който осъзнава силата си. Тим, който диктува играта, комбинативен е и играе чудесно на контраатаки. Мисля, че съперникът ни ще действа по същия начин, както преди седмица в София. Въпреки че води в резултата, мисля, че "Лудогорец" ще запази облика си, но ще бъде малко по-внимателен в отбрана"

"Всеки мач има своите особености. В първия двубой ние не използвахме шансовете си, въпреки че играхме активно. Мисля, че отново трябва да играем по същия начин, за да отбележим голове и да опитаме да изравним. Направихме сериозен анализ на срещата в София. Смятаме, че сме във форма, въпреки резултатите в последно време. В последния си мач Лудогорец не използва нито един от титулярите си, но ние нямаме толкова много футболисти и всяка промяна в състава променя начина ни на игра. За нас влизането в груповата фаза е въпрос на чест. Искам да обърнем резултата и точно в утрешния мач да зарадваме нашата публика така, както не сме го правили отдавна"