на живо

Роналдо бесен на селекционера. Не го поздрави след загубата от Сърбия (ВИДЕО)

"Този резултат няма да ни пречупи", категоричен е португалецът

Reuters

Футболната звезда на Португалия Кристиано Роналдо даде воля на гнева си след загубата на неговия тим с 1:2 от Сърбия в квалификациите за световното първенство в Катар през 2022 г. "Мореплавателите" ще трябва да преминат през плейофи, ако искат да се борят за трофея след година, а успехът на западните ни съседи дойде в 90-ата минута след попадение на Александър Митрович. 

След мача камерите уловиха Роналдо и селекционера Фернандо Сантош. Специалистът отиде да подаде ръка на своя капитан, но получи само викове от видимо недоволния футболист. 

Свадата продължи кратко и Сантош просто се оттегли. 

След мача селекционерът заяви, че не иска да прави драми от загубата и е уверен, че португалците ще се класират за световното през плейофите.

Снимка: Reuters

"Дори не сме и помисляли да играем за равен резултат. Нормално е нашите фенове да са разочаровани. За нас разочарованието също е огромно. Но моят отбор ще участва на световното първенство. Това е сигурно.", категоричен е Сантош.

Роналдо пък използва социалните мрежи, за да сподели своето мнение след мача.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"Футболът постоянно ни показва, че понякога дори най-ветровитите пътища водят към най-желаното място. Вчерашният резултат беше неприятен за нас, но не толкова, че да ни пречупи. Целта да бъдем на световното първенство през следващата година продължава да е на дневен ред и знаем, че трябва да стигнем дотам. Никакви извинения! Португалия ще играе в Катар", пише Роналдо.