на живо

Роналдо: Дразня се, когато синът ми яде чипс и пие кола

Не настоявам да стане футболист, но би ми харесало, споделя португалецът

Роналдо: Дразня се, когато синът ми яде чипс и пие кола
Reuters

Кристиано Роналдо няма да окаже натиск върху сина си да стане футболист, въпреки че се дразни, когато Кристиано-джуниър пие кола и яде чипс.

10-годишният първороден син на звездата на "Ювентус" тренира в школата на Старата госпожа. Въпреки това голмайсторът не настоява детето му да следва неговите стъпки, стига да стане номер 1 в професията, която сам си избере.

"Ще видим дали синът ми ще стане велик футболист", каза 35-годишният португалец след церемонията в Дубай, на която бе награден за футболист номер 1 на 21-и век.

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement

"Понякога пие кола и яде чипс и това ме дразни, и той го знае", добави Роналдо.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"Понякога му казвам да се потопи в студена вода, за да се възстанови след изтощителна тренировка, а той ми отговаря: "Татко, толкова е студено". Всичко е наред, той е само на 10 години".

"Винаги му казвам, че са нужни работа и отдаденост, за да постигаш успехи. Няма да го натискам да стане футболист, но би ми харесало."

Снимка: Reuters

"Най-важното е да стане най-добър в своето поприще, без значение дали то е футбол или медицина", добавя бившият играч на "Реал" Мадрид.

Роналдо и любимата му Джорджина имат още три по-малки деца - близнаците Ева и Матео и дъщеря Алана Мартина. 

Снимка: Reuters

Кристиано-джуниър впечатли още в през първата си година в академията на "Ювентус". В тима до 9 години той отбеляза 58 гола в 28 мача, записа и 18 асистенции.

"Тутоспорт" информира, че е вкарал 4 гола при дебюта си за "Юве" през септември 2018 г., а през април 2019-а се е разписал седем пъти за едно полувреме срещу "Маритимо".

Виж всички предложения от брошурата тук