на живо

Роналдо е! Разкриха споразумението между него и Майорга (СНИМКИ)

"Шпигел" публикува и полицейски доклад, в който американката не споменава името на насилника си

DER SPIEGEL

Германското издание "Шпигел" продължава да разкрива подробности около сагата с Кристиано Роналдо и американката Катрин Майорга, която твърди, че през 2009 г. е била изнасилена от футболиста.

Днес (8 октомври) бе публикувано споразумението, подписано между двете страни след случката, за която разказва Майорга. В него се вижда, че португалецът е положил подписа си, въпреки че отрече всякакви връзки с обвинението.

Снимка: DER SPIEGEL

Роналдо е платил 375 хил. долара, за да е сигурен, че другата страна по договора няма да разкрива подробности за отношенията им. В текста на самия документ той използва псевдонима "Тофър".

Едно от условията в контракта е, че Роналдо и адвокатите му ще предоставят на Майорга документи, с които да докажат, че няма причина за притеснение, че се е заразила с полово предавани болести, в това число ХИВ.

Към договора са прикрепени и отговорите на футболиста на въпроса "Повишавала ли е тон госпожа К? Викала ли е?". Той е отговорил с "Тя каза "Не" и "Спри" няколко пъти".

Снимка: DER SPIEGEL

Германското издание публикува и полицейски доклад от нощта на предполагаемото изнасилване. В него Катрин Майорга не споменава името на своя насилник, а само определенията - "публична личност" и "спортист".

Снимка: DER SPIEGEL