на живо

Роналдо се врече в любов на "Реал"

"Естествено, че искам да остана!", заяви звездата на "кралския клуб"

Getty Images

Кристиано Роналдо заяви, че обича "Реал" Мадрид и иска да остане на "Сантяго Бернабеу". Напук на спекулациите от последните дни, че португалецът е заявил желание да напусне клуба, той обяви, че предпочита да продължи кариерата си в Испания.

"Разбира се, че искам да остана тук. Обичам този клуб. Харесва ми да живея в Мадрид. Тук съм от 2009 година. Обичам времето и хората в този град", каза Роналдо на церемонията по връчването на наградата му за Футболист номер 1 от китайско футболно приложение.

"Също така е близо до Португалия. Мога да се прибера винаги с колата си. Испания е страхотна страна, обичам я", добави той.

Спекулациите в световните медии твърдяха, че португалецът има намерение да се завърне в бившия си клуб "Манчестър Юнайтед". Ръководството пък искаше да го използва при сделка с "Пари Сен Жермен" за привличането на Неймар, гласеше друг слух.

Думите на Роналдо са лъч надежда за феновете на отбора, които през миналата седмица преживяха отпадането на отбора им от Купата на краля, след загуба от "Леганес".