на живо

Роналдо: Това, което направиха феновете на "Ювентус", е изключително!

Не очаквах, че ще вкарам, каза футболистът на "Реал" Мадрид след феноменалната задна ножица

Getty Images

Кристиано Роналдо благодари на феновете на "Ювентус" за реакцията след попадението му със задна ножица в четвъртфиналната среща от Шампионската лига. Футболистът на "Реал" Мадрид изуми целия свят с красиво попадение в 64-ата минута. 

Въпреки че бе във вратата на домакините, привържениците на "Старата госпожа" наградиха португалеца с аплодисменти. Самият Роналдо не пропусна да им благодари за признанието след мача.

"Това беше прекрасно попадение, фантастичен гол. Не съм очаквал да вкарам така. Но по-добре да говорим за мача - той беше фантастичен. Вкарахме три гола срещу голям отбор. Играхме добре и съм доволен. Обичам да подобрявам рекорди, но не знаех, че съм го направил, преди вие да ми кажете", заяви Роналдо.

Той все пак бе предпазлив що се отнася до реванша, въпреки че "Реал" си тръгна от Торино след победа с 3:0

"Юве" създаде доста положения, особено през първото полувреме, но ние се защитавахме добре. През второто полувреме ние имахме възможности и се възползвахме. Това е футболът - ако не вкарваш, не може да спечелиш! Сега трябва да мислим за реванша. Във този спорт всичко е възможно, така че да видим какво ще стане!", заяви още португалецът.