на живо

Роналдо тренира само по дънки (СНИМКИ)

Вижте как португалският нападател се възстановява от контузията

Instagram

Звездата на испанския гранд "Реал" Мадрид - Кристиано Роналдо продължава да предизвиква интереса към себе си, заливайки социалните мрежи със свои снимки. Португалският нападател не пропусна да зарадва 75-милионната си аудитория в "Инстаграм", потейки се на велоергометъра само по дънки.

 

Bike✌️

Снимка, публикувана от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на

31-годишният футболист се възстановява от контузия в коляното, която получи на финала срещу Франция на Евро 2016. Роналдо пропусна цялата предсезонна подготовка на "белите", както и първите два мача на тима в испанското първенство срещу "Реал Сосиедад" и "Селта". 

Португалецът все пак не спира да ни държи в течение с възстановителния си процес. Очевидно е, че няма търпение да се завърне на терена като носител на приза за най-добър футболист в Европа през изминалия сезон. Роналдо получи наградата на УЕФА за втори път в своята кариера след 2014 г.

 

Soon

Снимка, публикувана от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на

Капитанът на Португалия няма да може да помогне и на националния си отбор в квалификациите за световното през 2018 г., въпреки че европейските шампиони стартираха с разгромна победа от 5:0 над Гибралтар.

 

Selfie time

Снимка, публикувана от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на