на живо

Роси дойде на "Герена", нов треньор води "Левски"

Италианският специалист се срещна с изпълнителния директор Красимир Иванов

Lap.bg

Делио Роси изненадващо се появи на стадион "Георги Аспарухов", въпреки че вчера се появи информация за разтрогване на договора му с клуба по взаимно съгласие след среща със собственика Спас Русев.

Италианският специалист пристигна час и половина преди началото на тренировката, която започна в 18 ч. След едночасова среща с изпълнителния директор Красимир Иванов той се качи в автомобила си и си тръгна.

На този етап не е ясна причината за посещението на Роси. На официалния сайт на "Левски" все още няма съобщение за раздяла с треньора. Според неофициална информация той очаква солидна неустойка.

Иначе "сините" бяха изведени на заниманието от треньора на юношите Георги Тодоров. Именно той ще води тима в първия кръг на новото първенство - гостуване на "Ботев" Пловдив в събота. Тодоров обаче е временен вариант до назначаването на постоянен треньор.

В тренировката се включи и капитанът Божидар Митрев, за когото имаше спекулации, че напуска "Герена". Вратарят поиска смяна при шокиращото отпадане от лихтенщайнския "Вадуц", като вероятната причина за това са обиди от страна на феновете.

На заниманието присъства и директорът на детско-юношеската школа Даниел Боримиров. Според запознати това вероятно е знак, че той отново може да заеме поста на спортен директор.