на живо

Рожденикът Веселин Минев: Пожелавам си победа над ЦСКА (ВИДЕО)

Крайно време е да станем шампиони, смята капитанът на "Левски"

Рожденикът Веселин Минев: Пожелавам си победа над ЦСКА (ВИДЕО)

Победа над ЦСКА в утрешното дерби си пожела капитанът на "Левски" Веселин Минев. Бранителят отпразнува днес 36-ия си рожден ден и даде интервю за клубната телевизия на "сините".

"Чувствам се прекрасно. Радвам се, че съм в отбора в този хубав за мен ден. Получих много пожелания. Надявам се утре да ме зарадват с една хубава победа. От това, което виждам на тренировката, сме готови. Трябва ни и малко спортно щастие. Ако е рекъл Господ, докато се справям на ниво и сам съм доволен от себе си, нищо не ми пречи да играя футбол", коментира Минев.

Бившият национал сподели, че хубавите му моменти на "Герена" са много повече от лошите. "Когато Станимир Стоилов ме взе, ме посрещна великолепен отбор. Дебютирах в Шампионската лига, после спечелих титли и купи - това са моменти, които се помнят цял живот. Крайно време е "Левски" да стане шампион".

Минев е роден на 14 октомври 1980 г. в Пазарджик. Кариерата му минава през местния "Хебър", "Беласица", "Ботев" Пловдив и "Анталияспор". Пристига в "Левски" през сезон 2006-07 и печели две шампионски титли, две суперкупи и една купа на страната. Има 195 мача и един гол.