на живо

Руска футболна съпруга търси любовницата на мъжа си през "Инстаграм"

Това е поредната грешна крачка на Павел Мамаев

Instagram

Грешните стъпки на футболиста на "Ростов" Павел Мамаев нямат край. След като през 2018 г. той и съотборникът му в руския национален отбор Александър Кокорин прекараха няколко месеца в затвора след като пребиха друг човек, сега изглежда, че нападателят ще трябва да дава обяснения пред... съпругата си.

Красивата Алана Мамаева използва профила си в социалните мрежи, за да попита коя е жената, с която Павел разменя любовни съобщения.

Снимка: Instagram

Оказва се, че брюнетката е разбрала, че нейната половинка отново ѝ изневерява. Този път обект на интерес от страна на Мамаев е испанката Ирен Гарсия Морено. Алана твърди, че Павел и любовницата му са започнали връзката си по време на лагера на "Ростов" на Пиренейския полуостров. За откриването на въпросната дама ѝ помогнали последователите в социалните мрежи, които разполагаха със снимка на личната карта на дамата.

Снимка: Instagram

"Мислеше, че като го прави в Испания няма да разбера. Знам всичко", пише Мамаева.

Няколко часа по-късно тя иронично написа "Благодаря на "Ростов" за лагерите", а след това изтри въпросните публикации.

Снимка: Instagram

Самата Ирен също използва социалните мрежи, за да заяви, че ще предприеме съдебни действия срещу Алана, тъй като е публикувала личните ѝ данни и телефонния ѝ номер.

33-годишната Алана веднъж вече прости изневяра на Мамаев. За нея тя разказа, докато съпругът ѝ беше в затвора. Тогава брюнетката беше категорична, че всичко е в миналото, а след изтърпяването на наказанието зад решетките Паша я кара да се влюбва в него отново и отново. 

Павел и Алана, която има свое предаване, в което разказва за пластични операции, са семейство от 2013 г. насам и имат една дъщеря - Алиса.