на живо

Руска красавица: Целувах се с Мбапе, когато беше на 17. Притеснявах се да не отида в затвора

Виктория Боня е позната във футболните среди и е свързвана с Неймар, Фелайни и Дрогба

Instagram

41-годишната рускиня Виктория Бона знае как да привлече вниманието към себе си. Тя е водеща, актриса, инфлуенсър в "Инснтаграм" с 8 млн. последователи и една от най-скандалните личности във... футбола.

Преди дни, в интервю за "Спорт Експрес" блондинката сподели пореден изненадващ момент от живота си. Тя твърди, че е целувала звездата на "Пари Сен Жермен" и френския футбол Килиан Мбапе. При това преди 5 години, когато световният шампион е бил само на 17 години!

"Чувам се с Килиан Мбапе. Когато беше с коронавирус го попитах как е, той ми отговори. Ние сме известни. Аз живея в Монако и когато той дойде за мач, винаги ме кани на стадиона. Целувала съм се с Мбапе, но тогава не знаех, че е на 17 години. Как се случи? Той беше свободен, аз - също. Не знаех, че е на 17. Но когато разбрах, си казах: "Боже, ще ме вкарат в затвора за педофилия!", разказа тя. 

Двамата не са имали романтична връзка. Било е мимолетно изживяване, твърди Виктория.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

"Не ми е интересно така. Целунахме се просто. Свикнала съм да ме обожават, да ми подаряват цветя. Не съжалявам. Аз съм жена с дете. Самият флирт, това да си с някой за една нощ... не ми е интересно. Просто се случи да се целунем", каза още Виктория.

Килиан Мбапе ревниво пази личния си живот в тайна и до сега не е обявявал дали има половинка до себе си.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

Самата Боня е доста популярна във футболния свят, като името ѝ е свързано с Неймар, Мауран Фелайни и Дидие Дрогба. 

"С Неймар не се чувам. От 2 години не сме се чували. Запознах се с него, когато правих предаване за футбол. Той се съгласи да говори пред мен. Когато бяхме близки, той постоянно правеше купони, събираше приятели, играеше покер... Той е готин, но има един проблем - много обича жените. Когато се запознахме, той имаше приятелка. Аз пък вече бях имала отношения с други футболисти. Трябваше да сложа края", заяви тя.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

Боня разказа, че често предизвиква ревност в съпругите на известните футболисти. След нейно интервю с Луиш Фиго съпругата на португалеца го накарала да си смени телефонния номер.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

Красавицата има дъщеря - Анджелина, която е на 8 години. Баща ѝ е Алекс Смерфит, който е син на ирландски милионер.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VICTORIA BONYA (@victoriabonya)