на живо

Руски клуб се оплака: На служителите им липсват... глупавите въпроси (СНИМКИ)

Не само футболистите тъгуват, че няма мачове

Знаем, че футболът липсва на играчите и треньорите. Десетки от тях се изказаха, че спазват социалната изолация, но жадуват да се завърнат на терена и отново да се впуснат в битка за всяка топка.

Руският елитен футболен клуб "Краснодар" обаче насочи вниманието ни към... хората зад кулисите. Оказва се, че служителите на стадиона, в магазина и отговорниците за профилите на "биковете" в социалните мрежи тъгуват. Липсва им контактът с фенове, а най-много жадуват отново да отговарят на... глупави въпроси.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Когда мы говорим, что #СкучаемПоФутболу, речь идет не только об игроках и тренерском штабе. Скучают администраторы и продавцы; кассиры и стюарды; операторы и сммщик; агрономы и диктор; фотограф и дизайнеры. И, конечно же, вы – наши дорогие болельщики! ⠀ Мы присоединяемся к акции #СкучающийФлешмоб, в которой вспоминаем, как дорого нам всё, что связано с игрой. Даже то, что раньше казалось чем-то обыденным. ⠀ ⠀ ⠀ Предлагаем и вам рассказать, какие моменты игры вызывают особенную ностальгию. Пишите нам в комментариях и выкладывайте фото в Stories с хэштегами из этого поста. Будем скучать вместе! ⠀ #Никто_не #СкучаемПоБыкам

Публикация, споделена от FC Krasnodar / ФК Краснодар (@fckrasnodar) на

"Може ли 10 билета, но на името на леля ми?"

"Сложил ли си тениските в съблекалнята?"

"Има ли такава тениска, но по-различна?"

"Никой вече не влиза в кадър "съвсем случайно"

"Как да се запиша във фенклуба? - по 1000 пъти"

"Пусни ни по-бързо мача!"

"Може ли да не я качваш тази снимка? Не съм излязъл добре"

"Никой вече не пуска пиратски линк за мача в коментарите"

"Никой вече не скандира по мой знак фамилията на играчите"

"Никой не ме моли бързо да направя промени в програмата за мача"

Това им липсва на служителите на "Краснодар", докато си стоят вкъщи, тъй като в Русия, където регистрираните заразени с коронавирус са 58 000, а смъртните случай 513, футболното първенство беше спряно, докато ситуацията се нормализира.

bTV призовава: останете си вкъщи!