на живо

Само 6 месеца по-късно: Ивет Лалова отново украси елхата (ВИДЕО)

Празничното дръвче красеше дома на лекоатлетката до средата на юни 2020 г.

Instagram

18 дни преди Коледа е напълно нормално да бъдеш завладян от духа на празника! Голяма част от хората по света вече украсиха своите елхи, под които дядо Коледа трябва да сложи подаръци (ако са слушали).

Направи го и Ивет Лалов. Седмата най-бърза жена в света на 200 м от последното световно първенство (Доха 2019 г.) и съпругът ѝ Симоне се постараха, за да пуснат коледния дух в дома си в италианския град Риети. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)

Те успяха да украсят елхата си. При това само 6 месеца, след като прибраха изкуственото дръвче и красивите орнаменти.

Не, Ивет не е маниачка на тема Коледа, която държи домът ѝ да бъде украсен до юни! Просто и тя беше "жертва" на пандемията от коронавирус. Лалова предпочете да прекара първите месеци, в които COVID-19 се разпространяваше в Европа, в България. След като посрещна 2020 г. в Дубай, тя замина за Канарските острови, където проведе лагер, а след това се прибра в София. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)

У нас Ивет, Симоне и кучето им Болт останаха до средата на годината, когато мерките бяха разхлабени и се върнаха в Италия. Там ги чакаше елхата!

Днес българката отново се радва на коледно настроение. За жалост семейството трябваше да се сбогува със своя дългогодишен четириног любимец. Но пък вече се радват на Токио - куче, порода унгарска визла.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)

След като коронавирусът провали сезона през 2020 г., Ивет се подготвя с пълни сили за участието си на олимпийските игри в Токио. Тя вече покри норматив и за пети път в своята кариера ще излезе на пистата на най-важния спортен форум на планетата.

Игрите трябваше да се състоят през 2020 г., но бяха отложени с 12 месеца заради пандемията в световен мащаб.