на живо

Само двама ще оцелеят: Време е за последните осминафинали за Купата на африканските нации

Гледайте две срещи от атрактивния турнир пряко по RING днес

Буркина Фасо, Тунис, Сенегал, Гамбия, Камерун, Мароко. Остават още две свободни места на четвъртфиналите в 33-ото издание на турнира за Купата на африканските нации и те ще бъдат заети днес (26 януари)!

Два мача от програмата на един от най-атрактивните турнири ще ви покаже пряко спортната телевизия на България RING. 

Два от фаворитите за титлата - Кот д'Ивоар и Египет, ще мерят сили от 18:00 ч. 

"Фараоните" са водени от своето полубожество Мохамед Салах. До момента обаче той има само един гол до момента. Това не му пречи на мотивацията.

"Започваме да набираме скорост. Купата на африканските нации е изключително оспорван турнир. Вече се уверихме, че дори и фаворитите изпитват сериозни проблеми. Имам един загубен финал през 2017 в Габон, но мога да ви уверя, че това е турнирът, който най-силно желая да спечеля.", каза египетската звезда преди осминафинала. 

От другата страна на терена ще са "слоновете". В Кот д'Ивоар са наясно, че не им предстои разходка. А и със сигурност искат да добавят трета титла от турнира във витрината си. 

"Много хора вярват в нас и ние искаме да повторим представянето си от 2015 година, когато триумфирахме. В отбора има много играчи от шампионския отбор, които могат да ни помогнат да го постигнем.", убеден е Себастиан Алер.

В 21:00 ч. започва последният осминафинал. Мали и Екваториална Гвинея все още чакат своя звезден миг. "Орлите" изглеждат фаворит, но никой не трябва да отписва футболистите от страната в близост до Екватора. 

Гледайте двата осминафинала от турнира за Купата на африканските нации пряко по RING днес (26 януари):

18:00 ч.: Кот д'Ивоар - Египет
21:00 ч.: Мали - Екваториална Гвинея

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на efbet.com