на живо

Саундтракът на "Атлетик" Билбао (ВИДЕО)

Футболистите от клуба сформираха група и вече имат първа песен

Twitter

Асиер Виялибре. Ако следите зорко испанското футболно първенство, знаете, че става дума за нападателя на "Атлетик" Билбао.

Ако сте гледали финала за Суперкупата на Испания между неговия тим и "Барселона", знаете, че той може не само да вкарва голове, а и да... свири на тромпет.

Виялибре показа този свой талант, след като неговият тим триумфира в надпреварата (преди това вкара гол и издейства червен картон на Лионел Меси). Днес футболистът може да се похвали, че вече има своя група, а и първи сингъл и клип.

Бендът се нарича "Orsai". Първата песен носи името "One club man". Освен Виялибре, в бандата са още неговите съотборници Оскар де Маркос, Микел Баленсиага, Микел Весга (тримата свирят на китари), Иниго Леке (бас китара) и Дани Гарсия (барабани).

Виялибре очаквано свири на тромпет и пее. 

Парчето бързо стана любима не само на феновете на "Атлетик". То е танцувално, с хубава мелодия и лесно влиза в главата на слушателя.

А от клуба на групата веднага "удариха едно рамо" в представянето ѝ. Явно тимът от стадион "Сан Мамес" се гордее с това, че футболистите се опитват да покоряват върхове и извън футбола.

Изгряващите музикални звезди обаче ще трябва бързо да се върнат към задълженията си на терена. Цялата група и съотборниците им от "Атлетик" трябва да гостуват на "Алкояно" в осминафинал от турнира за Купата на краля. Мачът е в четвъртък (28 януари) и ще бъде излъчен пряко по RING от 22:00 ч.