на живо

Сблъсъците на "Арсенал" и "Милан" в Лига Европа - пряко в каналите на bTV Media Group

Четири срещи от турнира на живо по bTV Action и RING

Getty Images

В каналите на bTV Media Group ще бъдат излъчени на живо четири от най-интересните срещи от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа. Големият фаворит за трофея "Арсенал" гостува на БАТЕ Борисов в Минск от 20 ч., пряко по bTV Action.

По същото време в ефира на RING може да гледате домакинството на "Лацио" на белгийския "Зулте Варегем".

Веднага след него е интригуващият сблъсък между "Олимпик" Лион и "Аталанта", а по bTV Action от 22:05 ч. другият суперфаворит "Милан" приема на "Сан Сиро" хърватския "Риека".

Снимка: Getty Images

Арсен Венгер замина за Минск без 10 от своите титуляри. Срещу БАТЕ френският специалист няма да разчита на Алексис Санчес, Александър Лаказет, Месут Йозил, Лоран Косчелни и други и се очаква да излезе на "Борисов Арена" с доста експериментален състав. Това обаче не означава, че "Арсенал" е отписал турнира, напротив. Преди няколко седмици Венгер заяви, че вече е по-лесно да се класираш за групите на Шампионска лига, печелейки Лига Европа, отколкото да намериш място в топ 4 на Висшата лига.

Снимка: Getty Images

Въпреки многомилионната селекция отборът на "Милан" демонстрира колеблива форма от началото на сезона. Грандът победи "Аустрия" Виена безапелационно с 5:1, но в Серия "А" редува силни със слаби мачове. А двубоят с "Риека" може до голяма степен да предупредели бъдещето на наставника Винченцо Монтела.