на живо

Полицията със специални мерки за ЦСКА - "Левски" в "Арена Армеец"

Двете агитки ще бъдат подложени на строг пропусквателен режим

Lap.bg

Столичната дирекция на вътрешните работи ще предприеме специални мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след срещата от волейболното първенство между "Левски" и ЦСКА. Мачът от 17-ия кръг на местната Суперлига ще се изиграе на 22 февруари от 19:30 ч. в "Арена Армеец", а час и половина преди срещата феновете ще бъдат забавлявани от атрактивна програма, в която ще се включат легенди на двата клуба. 

Вратите на залата ще отворят в 17:30 ч. Агитките на двата тима ще бъдат пропускани през три пункта до трибуните, на които ще си сътрудничат полицаи и представители от частната охранителна фирма, която отговаря за спазването на реда в залата.

За сборен пункт на феновете на „Левски” е предвиден паркингът между сградата на Военното общежитие - „5- ти километър” и „София Тех Парк” от към бул. „Асен Йорданов”. 

Привържениците на ЦСКА ще се събират на паркинга пред зала „Васил Симов” на бул.”Асен Йорданов”. От там и двете агитки ще бъдат съпровождани от полицейски екипи до зала „Арена Армеец”.

Снимка: СДВР

Привържениците на „Левски” ще бъдат настанявани в сектор „А” и ”В”, като ще бъдат пропускани през входовете на сектор „А”. Феновете на противниковия отбор ще бъдат настанявани в сектор „С” и „D”, а пропускането ще става през входовете на сектор „С”.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, носене на обемисти багажи и забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми).

Конкретно определени служители ще имат ангажимент за недопускане на волейболната среща на  лица, които имат съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.

Малолетни ще се допускат на територията на съоръжението само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, информират от СДВР.