на живо

Семейство Бекъм при бъдещите си сватове на Нова година, въпреки мерките

Семейството заминало за Маями, където живее годеницата на сина им Бруклин

Instagram

Семейството на бившия капитан на националния отбор по футбол на Англия Дейвид Бекъм - съпругата му Виктория и четирите им деца, са посрещнали Нова година в имението на бъдещите си сватове.

Британското семейство е пристигнало в Маями часове след Коледа. В слънчевия щат Флорида се намира имотът на родителите на годеницата на най-големия им син Бруклин. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @brooklynbeckham

Според британските таблоиди, всичките шестима от семейство Бекъм са си направили тестове за коронавирус преди да заминат, а резултатите им са отрицателни. През септември 2020 г. се появиха информации, че Дейвид и Виктория са били заразени с вируса по-рано през годината, но са решили да не съобщават на медиите.

През юли стана ясно, че 21-годишният Бруклин е предложил брак на приятелката си. 25-годишната Никола Пелц се е съгласила без колебание. Сватбата вероятно ще се състои през 2022 г., тъй като двете семейства искат пищна церемония, която е невъзможна в условията на пандемия и при спазването на всички наложени мерки.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от (@nicolaannepeltz)

Никола е дъщеря на Нелсън Пелц - бивш ски инструктор, а в момента един от водещите инвеститори в САЩ, чието състояние се оценява на над 1,7 млрд. долара. Тя е осмо от десет деца (след 3 брака) в семейството на милиардера. Блондинката е актриса и модел. Самият Бруклин пък се занимава активно с фотография от няколко години.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от  (@nicolaannepeltz)

Според таблоидите двете семейства са се забавлявали във впечатляващото имение на фамилия Пелц, оценено на около 30 млн. долара. По-детайлна информация за празненството няма, тъй като самото пътуване на семейството от Великобритания към САЩ никак не кореспондира със строгите мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса на Острова.

Местните жители, каквито са Дейвид и Виктория, не е препоръчително да пътуват в други страни, освен ако не става дума за работен ангажимент. При завръщането си във Великобритания пък трябва задължително да се подложат на 5-дневна карантина. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Дейвид има как да заобиколи тези рестрикции, тъй като собственият му футболен клуб "Интер" е ситуиран в Маями. Според близки до семейството не само празнуването на Нова година и срещата с родителите на Никола са причините за пътуването до САЩ, а и неговите задължения около предстоящите мачове.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham)

Виктория пък може да се оправдае с модната си марка, която също има представителство отвъд Океана.