на живо

Семейство Бекъм: Заедно на Деня на благодарността, но чрез "Фотошоп"

Съпругата на бившия капитан на Англия показа чувство за хумор в социалните мрежи

Instagram

Можем да наречем семейство Бекъм "Кралското семейство на футбола". Бившият капитан на "Манчестър Юнайтед" и националния отбор на Англия - Дейвид Бекъм, както и неговата съпруга Виктория, която прекрати успешната си музикална кариера, за да започне още по-доходна дизайнерска такава, винаги са били за пример - сплотени, щастливи, с четири деца, заедно в добро и лошо.

Но явно не и на Деня на благодарността! 

За този празник Виктория Бекъм прибегна до програма за обработване на снимки. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Тя публикува "кадър" от семейната маса, но очевидно на нея не присъстваха Дейвид, Бруклин (21 години), Ромео (18 години) и Круз (15 години). До Виктория е застанала само дъщеря ѝ Харпър (9 години).

Лицата на всички други са прибавени чрез "Фотошоп". За това Дейвид е с очила, главите на Ромео и Круз изглеждат странно, а Бруклин е... в далечината.

Снимка: Reuters

Виктория не е забравила до добави и традиционната за празника пуйка. Тя също е с очила.

"Честит Ден на благодарността на всички, които празнуват, от нашето семейство! 

Заедно сме в мислите си (и на тази снимка), въпреки че не можем да сме физически заедно тази година. Благодарни сме за страхотните спомени, които имаме от САЩ и се нямаме търпение да се върнем отново. Целувки", пише Виктория.

Снимка: Reuters

За фон на "вечерята" тя беше избрала песен на бившата ѝ група - "Спайс гърълс".

Всички от семейство Бекъм, без Бруклин, са в Англия. 

Най-големият син на двойката остана Отвъд Океана и вероятно ще посрещне Деня на благодарността заедно със своята годеница Никола Пелц. 

Според медиите в Англия двамата вече са поканили приятелите си на сватба през септември 2021 г., но има вероятност събитието да бъде отменено за 2022 г. заради пандемията от коронавирус.