на живо

Сензационното представяне на Уелс отлага втора сватба

Венчавката на Джо Ледли и Руби Мей Риджуей ще почака

Феноменалното представяне на Уелс по време на Евро 2016 започна да причинява все повече неудобства за половинките на футболистите и техните роднини. Вътрешният халф на Кристъл Палас- Джо Ледли, ще трябва да отложи собствената си сватба поради неочаквания, удължен престой на "драконите" във Франция. 

Венчавката на Джо с годеницата му Руби Мей Риджуей трябваше да се състои в събота на остров Ибиза. Обстоятелствата, обаче налагат големият ден да бъде отложен. Ситуацията беше обяснена от съотборника на Ледли и звезда на отбора- Гарет Бейл:

"Джо е направил плановете си преди много време, още преди да се класираме за шампионата. Такива неща се случват. Важното е, че момчетата са напълно фокусирани върху това, което ни предстои. Сигурен съм, че Джо ще реорганизира нещата относно сватбата си без проблем.", казва Бейл.

Преди ден стана ясно, че още един от националите на Уелс- Крис Гънтър, няма да успее да изпълни задълженията си на кум, към собствения си брат- Марк, защото сватбата му съвпада със задълженията на Крис за националната кауза.