на живо

"Септември" дава БФС на УЕФА

Заради прекратяването на сезона във Втора лига

Lap.bg

Столичният "Септември" подготвя сигнал до УЕФА заради прекратяването на сезона във Втора лига. От клуба обявиха, че все още не са получили отговори от БФС на въпросите, които зададоха преди дни.

Тогава "Септември" публикува декларация, в която атакува родната централа заради решението автоматична промоция да спечели временният лидер ЦСКА 1948. Така "синьо-червените", втори в класирането с пасив от 3 точки и мач по-малко, трябваше да се примирят с бараж за изкачване в елита. Впоследствие "Септември" нарече ЦСКА 1948 "служебен шампион под маса".

Днешното съобщение на втородивизионния тим:

Четвърти ден чакаме БФС да отговори на нашите 10 въпроса! Ще продължим да чакаме, докато предприемаме необходимите действия срещу решението и длъжностните лица, които го взеха.

Междувременно, след като припомнихме препоръките на УЕФА към Футболната асоциация на Англия на нашите ръководни фактори /чрез позицията ни от понеделник/, Шотландия прекрати своето първенство справедливо и в полза на феърплея!

Вчера бяхме запознати и с решенията на Италианската футболна централа за вариантите при прекратяване на първенствата!

После всички хора, обичащи футбола в България, се чудят защо сме далеч от европейската футболна сцена!

ПФК "Септември" София подготвя и сигнал до УЕФА относно всички спорни точки в решението за прекратяване на Втора професионална лига.

Тагове: