на живо

Серхио Агуеро със счупени ребра след катастрофа (СНИМКИ)

Таксито на аржентинеца се ударило в стълб, след като шофьорът загубил управление

Нападателят на "Манчестър Сити" Серхио Агуеро е пострадал след пътен инцидент в Амстердам, съобщават аржентински медии. По първоначална информация той е със счупени ребра след като таксито, в което се е возел, се е ударило в уличен стълб.

В почивния си ден след победата на "Сити" над "Шахтьор" Донецкс с 2:0  в Шампионската лига, Агуеро посетил концерт на колумбийския певец Малума в холандската столица. След това се е качил в такси, за да стигне до летището. Шофьорът обаче изгубил управление над автомобила и се блъснал в стълб за улично осветление.

От "Манчестър Сити" все още не са потвърдили за инцидента. Първият клуб на нападателя "Индепендиенте" обаче публикува негова снимка в официалния си Туитър и му пожела бързо възстановяване.

Ако слуховете за счупени ребра се потвърдят, то аржентинецът ще бъде извън терена за поне 3 седмици. Това означава, че ще пропусне не само няколко мача на клубния си тим, сред които и дербито с шампиона "Челси", а и световните квалификации на "гаучосите" срещу Перу и Еквадор.