на живо

Серина Уилямс зарадва гаджето на Григор с... маски

Лолита не пропусна да се похвали в социалните мрежи

Серина Уилямс и Григор Димитров имат дългогодишно приятелство. А бившата номер 1 в света на тениса явно харесва и новата половинка на българина - Лолита Османова. 

Рускинята се похвали в социалните мрежи, че е получила подаръци от Серина - различни предпазни маски за лице, произвеждани от нейната компания.

"Най-добрите" - оцени ги Лолита.

Серина Уилямс развива своята модна компания от няколко години. Тя предлага на своите фенове ежедневни и официални дрехи, ластици за коса, а маските са последното попълнение към асортимента.

Лолита придружава Григор Димитров в Австралия за Откритото първенство на континента. Двамата преживяха заедно задължителната изолация, на която бяха подложени всички пристигащи специално за турнира. Българинът беше от щастливците, които имаха възможност да тренират и на корта. Лолита пък му правеше компания от време на време.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lolita Osmanova (@reina_dolores)

Българинът и Серина винаги са демонстрирали добри отношения. Двамата често се шегуват в социалните мрежи. За последно американката заяви, че ако има възможност би била именно Григор Димитров за един ден.

Двамата никога не са потвърждавали информацията, че са имали интимна връзка преди години. Дори се смята, че българинът е една от причините за обтегнатите отношения между Уилямс и Мария Шарапова, с която беше двойка в периода 2012-2015 г.

Днес Серина е омъжена за милиардера Алексис Охинян, а двамата имат дъщеря - Олимпия. 

Григор пък разкри за връзката си с Лолита в края на 2020 г. и от тогава двамата са неразделни.