на живо

Сезонът на обратите! (ВИДЕО)

Кои са най-изненадващите резултати в Шампионската лига

Сезонът на обратите! (ВИДЕО)

Само един мач остана до края на сезон 2018/2019 в Шампионската лига! И то какъв сезон! Гол след гол, обрат след обрат! Докато феновете ликуваха след една среща, след друга плачеха. Изненади в никакъв случай не липсваха! Типично за най-силния европейски клубен турнир, футболните привърженици нямаха време да се отърсят от единия шок, преди да ги връхлети нов!

Като отпадането на победителя в турнира в предните 3 години - "Реал" Мадрид. Без Зинедин Зидан и звездата си Кристиано Роналдо, "белите" стигнаха едва до осминафинал. В първия мач победиха "Аякс" с 2:1, но в Мадрид, на собствена територия, допуснаха загуба с 1:4.

Не си мислете, че португалецът ще играе на пореден финал! "Аякс" се разправи и с новия му тим - "Ювентус", още на четвъртфинал. 

Амбициозният "Пари Сен Жермен" също игра само два мача в елиминациите. Парижани бяха считани за фаворит след успеха с 2:0 в Манчестър. Само че една дузпа в 94-ата минута за "Юнайтед" се оказа решителна.

Ами "Ливърпул"? Финалистът разказа играта на "Барселона" в реванша и успя да навакса изоставане от 0:3 в първия мач, при това на полуфинал.

И "Манчестър Сити", който трябваше да преживее отменения гол в добавеното време срещу другия финалист "Тотнъм". 

Какво ни готви последният мач? Гледайте пряко по bTV Action!