на живо

"Шахтьор" или "Лион"? И още въпроси за европейските грандове днес

Гледайте с нас всички решителни мачове от Шампионската лига

Getty Images

8 вече са ясни! След последните мачове в груповата фаза на половината от тимовете в Шампионската лига вчера (11 декември), днес предстои нова порция зрелища. 

Всъщност неясно е само дали "Шахтьор" Донецк или "Олимпик" Лион ще продължи напред. Въпроси обаче има в почти всички други групи. Кой ще бъде първи и кой втори? Говорим за чест и доволни привърженици, което е най-важно за отборите!

Шоуто в каналите на bTV Media Group започва в 19:55 ч.

По bTV Action "Реал" Мадрид ще има труден противник - ЦСКА Москва. Именно руският отбор нанесе единствената загуба на рекордьорите по отличия в турнира преди няколко месеца в Москва. 

Снимка: Reuters

В същото време "Рома" гостува на "Виктория" Пилзен, а мача може да гледате по RING

Ситуацията в групата е следната: "Реал" и "римските вълци" със сигурност продължават напред, като испанците ще са първи. ЦСКА и "Виктория" обаче има да се борят за третото място, което осигурява участие в Лига Европа. А за него трябва победа над голям съперник!

Продължаваме с мачове от 22:00 ч.

В група "Е" говорим за истинска битка за първото място. "Байерн" Мюнхен и "Аякс" ще определят кой е най-добър в заплетената им четворка. В момента баварците имат предимство от само 2 точки, а сблъсъка може да гледате по bTV Action.

"Ювентус" гостува на "Йънг Бойс", като трите точки също са по вкуса и желанието на Кристиано Роналдо и компания. Само така италианският гранд си гарантира първото място. А дали това ще се случи? Отговорът по RING

Снимка: Reuters

На VOYO.BG "Манчестър Юнайтед" пък ще се опита да свали от лидерската позиция "Старата госпожа" с победа над сигурния участник в Лига Европа - "Валенсия".

Интригата ще е пълна в другия мач - "Шахтьор" Донецк - "Олимпик" Лион. Само победителят ще продължи напред, а загубилият може дори да не стигне до 1/16-финалите на втория по сила европейски клубен турнир.

"Бенфика" - АЕК и "Манчестър Сити" - "Хофенхайм" също ще може да гледате на нашата интернет платформа. 

А всички най-интересни ситуации, в реално време, без регистрация и напълно безплатно може да гледате на Champions TV на нашия сайт.