на живо

Шампионска лига: Голямата въпросителна и спокойствие в Мюнхен

Последните двама четвъртфиналисти в турнира ще станат ясни днес. Гледайте мачовете в каналите на bTV Media Group

Reuters

Само две свободни места останаха за фазата на четвъртфиналите в Шампионската лига. Днес (17 март) и те ще бъдат запълнени.

Предстои да видим два интригуващи реванша и по традиция те ще бъдат излъчени в каналите на bTV Media Group.

По bTV Action в 21:30 ч. стартира епизод 2 от сблъсъка между "Челси" и "Атлетико" Мадрид. След първия мач интригата не изчезна! В испанската столица лондончани успяха да победят с 1:0 след спиращо дъха изпълнение на Оливие Жиру. 

Снимка: Reuters

Това обаче не решава нищо. "Атлетико" продължава да е във вихъра си и да се бори и в Шампионска лига, и в Примера дивисион, където е лидер в класирането и има реален шанс да спечели първа титла от 2014 г. насам, оставяйки зад себе си хегемоните "Барселона" и "Реал" Мадрид.

Диего Симеоне ще може да използва всичките си звезди, за да обърне резултата и да се реваншира на феновете за равенството с "Хетафе" в последния мач.

Снимка: Reuters

В "Челси" се радват на своето прераждане след пристигането на Томас Тухел на мениджърския пост. Едно класиране за следващия етап на Шампионската лига ще бъде добре дошло! Трима са контузените в състава - Тами Ейбрахам, Мейсън Маунт и Тиаго Силва, а Жоржиньо е наказан. Дали това ще повлияе върху формата на "сините"? Предстои да видим в 21:30 ч. пряко по bTV Action.

Снимка: Reuters

В другата среща нещата изглеждат малко по-спокойни. От 22:00 ч. по RING един срещу друг застават актуалният шампион "Байерн" Мюнхен и италианският гранд "Лацио".

В първата среща баварците свършиха по-важната част от работата си и победиха с 4:1 в Рим. Само че в Шампионска лига това не е гаранция за нищо! "Лацио" мечтае да се превърне от орел във феникс и няма добра арена за това от стадиона на "Байерн" в Мюнхен.

Снимка: Reuters

Развоя на реванша следете пряко по RING от 22:00 ч.!

В петък (19 март), когато всички четвъртфиналисти са ясни, bTV Action ще излъчи жребия за следващите фази в турнира! Началото е в 13:00 ч.!

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на efbet.com