на живо

Шампионска лига се завръща със зрелищни сблъсъци

Два мача от осминафиталите в турнира тази вечер в каналите на bTV Media Group

Най-силният европейски футболен турнир Шампионската лига се завръща тази вечер, когато започват осминафиналните битки в турнира. Футболното шоу на най-добрите може да гледате по традиция в каналите на bTV Media Group.

Челси и Пари Сен Жермен ще се срещнат за трета поредна година в турнира. В миналогодишното издание на лигата парижани отстраниха „сините от Лондон" след зрелищна драма и гол на Тиаго Силва в добавеното време на реванша.

Този сезон франският тим няма конкуренция в Лига 1 и записа завидното постижение от 23 поредни мача без загуба във всички турнири, докато Челси изживява трудни мигове у дома и успех в Шампионската лига може да спасил сезона.

Срещата е с начален час 21:45 и ще бъде излъчвана пряко по bTV Action.

В същото време по RING е мачът между Бенфика и Зенит. Португалските „орли" ще се изправят срещу трима свои бивши играчи - Аксел Витсел, Хави Гарсия и Езикел Гарай. Двата тима се срещнаха в груповата фаза на  миналогодишното издание на турнира, когато Зенит постигна две победи. Този път обаче Бенфика се представя далеч по-убедително както в Португалия, така и в най-силния европейски турнир.

Бенфика - Зенит, тази вечер от 21:45 по RING.

Коментарното студио преди срещите започва в 21:00 часа.