на живо

Шантав бразилец подлуди "Арена Армеец"

Рафаел Зумбано Лав загуби категорично, но открадна шоуто

Рафаел Зумбано Лав. Това са имената на шантав бразилски боксьор в тежка категория, който сътвори страхотно шоу и подлуди зрителите в "Арена Армеец". Той загуби категорично срещата си с непобедимия вече във 17 мача швед Ото Валин, но успя да се превърне в любимец на феновете. 

Лав понесе безброй тежки удари, от които лицето му се превърна в кървава каша. Въпреки това той някак остана на крака до края на последния десети рунд. За капак Рафаел компенсира очевидната липса на боксови умения и физическа подготовка с клоунски номера и откровен флирт с публиката.

Бразилецът постоянно провокираше съперника си, пазеше се с налудничав гард, плезеше се на хората край ринга и пращаше целувки на фоторепортерите. Това, разбира се, незабавно му осигури всеобщи симпатии, а в залата проехтяха скандирания "Роки, Роки".

Така Лав остави зрителите в страхотно настроение преди главното събитие на боксовата гала - сблъсъка за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация между Кубрат Пулев и Самуел Питър.