на живо

Шеф в ЦСКА: Подкрепяйте ни по правилата, за да не ни извадят от групата

С последно предупреждение сме, каза Милко Георгиев

Lap.bg

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев даде интервю за клубния сайт CSKA.BG преди старта на пролетния дял. В него той отправи апел към привържениците на тим да изразяват подкрепата си в рамките на правилата, тъй като отборът търпи финансови щети, а освен това е заплашен и от изваждане от групата.

"Дали е готов отборът ще си проличи след 10 дни. Клубът като клуб е готов. Показали сме го. Ние добре разбираме феновете и тяхната емоционалност. Всичко това е породено в известен смисъл и от миналата една година, когато се събра много неправда. Донякъде разбираме начина, по който изразяват агресията. Но от друга страна клубът търпи немалко финансови щети. Например траншът, който трябваше да получим от компанията, която държи телевизионните права - не взехме нищо, защото всичко отиде за глоби. По един или друг начин феновете, изразявайки любовта си, навредиха на клуба. Моят апел да превърнем "Армията" във врящ котел, но всичко да е в рамките на правилата. Клубът е с последно предупреждение, нека да не се стига до там да се наложи наказание - изваждане от групата. Аз лично нямам съмнения, че някои хора биха се изкушили да ни извадят", каза в интервюто си Георгиев.

Той също така разкри, че реконструкцията на Панчарево е в напреднала фаза и от началото на следващия месец юношеските формации на "армейците" ще могат да провеждат официални срещи.

"До края на месеца ще бъдат изградени съблекалните с възстановителния център и продължава работата по фитнеса, ресторанта, бунгалата. Инвестициите надхвърлят милион. Трибуните са готови, тези дни пристига ново осветление", уточни той.