на живо

Шествието на ЦСКА блокира Орлов мост за кратко (ВИДЕО И ГАЛЕРИЯ)

Час преди дербито между "червените" и "Левски", нито един привърженик не е задържан

Шествието на феновете на ЦСКА преди мача с "Левски" от полуфиналите за Купата на България блокира за кратко движението по Орлов мост. 

"Червените" привърженици се събраха в 16:00 ч. в градинката на ул. "Иван Асен". В 16:30 ч. шествието потегли към Сектор "Г", за да могат феновете да заемат местата си. Мачът стартира в 18:00 ч. на националния стадион "Георги Аспарухов".

Снимка: Lap.bg

Организацията около събитието и засиленото полицейско присъствие преди мача стана причина за задръствания в центъра на София. По време, преди и след срещата са ангажирани голяма част от органите на реда, а до момента няма нито един арестуван. 

Привържениците на "Левски" не организираха шествие, но от централата на фенклуба на бул. "Тодор Александров" тръгнаха в група към стадиона. Те няма да организират и хореография по трибуните, тъй като са недоволни от представянето на футболистите в последните мачове.

Снимка: Lap.bg

Срещата трябва да приключи около 20:00 ч., а феновете ще бъдат изведени от стадиона на групи. Първо ще бъдат пуснати привържениците на загубилия тим, а след това - на победителя.

Тагове:

левски цска