на живо

Шоуто с марка Шампионска лига продължава (ВИДЕО)

ПСВ Айндховен - Атлетико (Мадрид) пряко по bTV Action, Динамо Киев - Манчестър Сити в ефира на RING

Шоуто с марка Шампионска лига продължава (ВИДЕО)

ПСВ Айндховен посреща Атлетико (Мадрид) в първи 1/8-финален мач от Шампионската лига. 

Холандският тим е без основния си реализатор Люк де Йонг, който ще изгледа мача отстрани заради наказание.

Треньорът на ПСВ разполага с още петима нападатели и непосредствено преди мача ще стане ясно кого е избрал, но липсата на Де Йонг е страхотен удар върху амбициите на водения от Филип Коку тим, тъй като нападателят е автор на 23 гола за тима в 32 мача във всички турнири.

От друга страна тимът на треньора Диего Симеоне е допуснал едва 11 гола в 25 мача в Примера дивисион. 

Двата тима са се сблъсквали през есента на 2008 г. в груповата фаза. Тогава Атлетико печели с 3:0 в Айндховен и с 2:1 у дома в Мадрид. В срещи от директни елиминации обаче "дюшекчиите" не са отстранявали холандци никога в историята си.

ПСВ Айндховен - Атлетико (Мадрид) - пряко по bTV Action от 21:00ч.

Снимка: БГНЕС

В другия двубой от тази фаза на турнира, Динамо Киев ще се изправи срещу Манчестър Сити. Срещата ще може да проследите по спортния ни канал RING, също от 21:00ч.

За украинците това ще бъде първи официален мач от началото на декември. Домакините са тренирали специално за този мач, докато през това време съперникът им изигра куп изтощителни двубои.

Динамо ще бъде без наказания Антунеш,а под въпрос за срещата са Ярмоленко, Рибка и Сидорчук. Англичаните пък имат проблеми в защита. Саня и Мангала ще преминат късен фитнес тест и може да започнат от пейката.

Снимка: БГНЕС

Гост в студиото преди мачовете ще бъде футболистът на Славия Стефан Велков.