на живо

Симеон Славчев: Долу ръцете от светинята "Левски" (ВИДЕО)

"Един човек, който размахва някакви проекти, иска да вкарва някакви неща"

Националът Симеон Славчев коментира казуса с предложението за национализиция на частните лотарии от депутата и лидер на политическа партия НФСБ Валери Симеонов. Зимното попълнение на "сините" взе отношение по темата, след като собственикът на клуба Васил Божков съзря "незачитане на конституцията" от "некомпетентни политици" и подчерта, че това ще засегне финансирането на футболния клуб.

На лагера на отбора в Сандански Славчев отговори и на въпрос дали в "Левски" са притеснени от евентуално оттегляне на Божков.

"Това е далеч от моите задължения. Към момента всичко в клуба върви нормално, футболистите сме концентрирани върху работата си. Единствено, което бих искал да кажа, е долу ръцете от светинята "Левски", каза Славчев.

"Един човек, който размахва някакви проекти, иска да вкарва някакви неща. Хората не трябва да забравят последните три години от неговото управление какви ги е свършил, как се е подигравал с майките на децата с увреждания. И какви абсурдни идеи е имал не само в европейския, но и в българския парламент. Но това не е моя работа"

Тагове: