на живо

Симеон Славчев: От малък съм левскар, закърмен с тази идея (ВИДЕО)

Националът даде първата си пресконференция като играч на "сините"

Новопривлеченият Симеон Славчев даде първата си пресконференция като играч на "Левски". Националът обясни защо е избрал да продължи кариерата си на "Герена".

"От малък съм левскар, закърмен съм с тази идея, израснал съм в сектор "Б" и в момента вълнението е огромно... Не мисля, че това е крачка назад. Защо да е крачка назад?! В "Левски" се работи много професионално, на високо ниво. Познавам добре треньора и хората, които са тук. Намирам се на точното място", заяви вече бившият футболист на "Карабах".

"Левскар съм и винаги една от мечтите ми е била да съм на "Герена". С течение на събитията и обстоятелствата се отвори възможност за "Левски" и съм радостен. Искам да почувствам какво е да играеш на "Герена". Досега съм бил тук само като привърженик"

"В "Карабах" в последно време не получавах шанс за изява, но не съм спирал да тренирам. За началото на зимната подготовка ще съм във форма. Не е времето сега да казвам какви са личните ми амбиции. Ако някой си мисли, че българското първенство е много слабо и лесно се играе, попитайте чужденците, които идват тук, колко от тях са успели.", каза Славчев на представянето си.

Тагове: