на живо

Симеон Славчев: Скоро ще разберете за "Левски"

"Имам предложения, но за сега твърде много са спекулациите", каза бившият футболист на "Карабах"

Бившият футболист на "Карабах" Симеон Славчев не пожела да коментира спекулациите, че ще облече фланелката на "Левски" през пролетния полусезон. 

"Факт е, че се разделихме с "Карабах" по взаимно съгласие, но футболът е така. Прецених, че в момента трябва да играя. Там ситуацията е сложна. Има ограничение в чужденците. Трябва да играе един до 21 години 90 минути всеки мач в първенството. Тъй като сега приключи Лига Европа и остана само първенството. Шансовете ми за игра драстично намаляха. Гледам напред. Скоро ще взема някакво решение. За момента точно тази тема къде ще играя не желая да коментирам. Вчера разтрогнах. Ще мисля тепърва къде и как да продължа кариерата си", заяви Славчев.

"Имам предложения, но за сега твърде много са спекулациите. За в бъдеще нищо не се знае. Не съм мислил конкретно върху нещата. За момента изчаквам. Скоро ще има развитие. Приемам като вариант да се върна в България. Във футбола нищо не се знае. Близките ми хора знаят какво следва. С оглед на ситуацията, създал съм добро име в Полша и Кипър. Там също имам предложения, но нищо конкретно към момента. Бих желал възможно най-скоро да разбера къде продължавам, за да ми е чиста главата", добави той.