на живо

Скопие в очакване на завръщането на Роналдо (ВИДЕО)

Жегата все още притеснява щабовете на двата тима

Скопие в очакване на завръщането на Роналдо (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо ще играе в мача за Суперкупата на Европа. Поне така тълкуват феновете думите на треньора на "Реал" Мадрид Зинедин Зидан. Дали това ще се случи, ще може да видите пряко по bTV Action, Voyo.bg и на нашия сайт bTV.bg от 20:30 ч. днес.

"Този мач е много важен за нас. "Реал" е най-добрият отбор в света и всички искат да го победят. Всяка година ни става все по-трудно, но на нас това ни харесва. Роналдо не спира да ме изумява. Той е в същата форма, както преди финала на Шампионската лига. Това, че е тук, означава, че е готов за игра", заяви Зидан и вля оптимизъм в редиците на феновете на испанския гранд.

Цяло лято те бяха притеснени от постоянните слухове, че звездата напуска тима заради обвиненията в данъчни измами от страна на испанските власти. А една от спряганите дестинации беше именно бившия му клуб - "Манчестър Юнайтед".

За Жозе Моуриньо битката е на два фронта. Той със сигурност ще направи всичко възможно, за да може да спечели единствения липсващ в колекцията му трофей и да привлече Гарет Бейл.

Португалският специалист заяви категорично, че иска уелсеца в своя тим.

Специалистите смятат, че именно днешната среща ще разкрие бъдещето на Бейл - ако той не започне титуляр, преминаването му на "Олд Трафорд" ще се смята за сигурно.

Така че мачът в Скопие тази вечер ще даде няколко отговора на едни от най-задаваните въпроси във футбола. 

Двата най-обичани, най-скъпи и най-атрактивни отбора ще трябва да се справят обаче с един проблем - жегата в Скопие. От УЕФА са помислили за това и разрешиха почивките за вода. 

Как ще се отразят те върху световните футболни звезди, може да видите пряко тази вечер от 20:30 ч. по bTV Action, Voyo.bg и на нашия сайт bTV.bg.