на живо

Славиша Стоянович: Имам си клуб и това е "Левски"

Треньорът на "сините" отхвърли спекулациите, че преговаря за поста в "Олимпия" Любляна

Lap.bg

Треньорът на футболния "Левски" Славиша Стоянович излезе с обръщение към привържениците на "сините", след като в медиите се появиха информации, че води преговори за напускане на стадион "Георги Аспарухов" и заемането на същия пост в "Олимпия" Любляна.

Стоянович пише, че в момента има отбор, в който работи, и това е "Левски". Той заявява, че е напълно отдаден на работата си и прави всичко възможно "сините", които в момента са на 9-о място в класирането, да се представят по-добре в оставащите мачове от сезона.

"В последните дни се появяват множество спекулации относно отношенията ми с "ПФК Левски". Искам да Ви уверя едно – аз имам клуб и това е "Левски". Това, което мога да кажа със сигурност е, че съм напълно отдаден на работата си в клуба, за да може отборът да изглежда по различен начин през пролетния полусезон на първенството. В живота съм научил едно нещо – не можеш да седиш на два стола едновременно. За мен всичко е кристално ясно – аз съм треньор на "Левски", гласи обръщението на Стоянович, публикувано в мобилното приложение на клуба.

Снимка: Lap.bg

Той не присъства на първата тренировка на тима за 2021 г., като от щаба му заявиха, че има лек здравословен проблем и ще се присъедини към отбора директно в Хърватия, където трябва да протече лагерът на "сините".

Стоянович се завърна начело на "Левски" в началото на ноември. През 2018 г. с тима той постигна 12 победи, 2 равенства и 5 загуби. След това работи като национален селекционер на Латвия. През втория си период начело на "сините" специалистът записа 1 победа, 1 равенство и 3 загуби до момента.

Снимка: levski.bg