на живо

Славиша Стоянович: Трябват ни точки. Не може да подценяваме когото и да било

Треньорът на "Левски" не се притеснява от Димитър Бербатов, който е в треньорския щаб на "Етър"

Lap.bg

Без мисъл за подценяване и с идеята да спечелят трите точки - така футболистите и треньорът на "Левски" Славиша Стоянович ще пътуват за Велико Търново, където утре (21 февруари) ще се изправят срещу местния "Етър" в мач от 18-ия кръг на Първа лига.

Наставникът на "сините" е категоричен, че последната позиция в класирането на съперника им няма да изиграе лоша шега на играчите.

"Трябват ни точки. Не сме в комфортна зона. Трябва да знаем какво искаме на терена. Да ни изненада "Етър"? Всичко е възможно. Трябва да сме концентрирани от първата до последната минута. Не сме в позиция да подценим когото и да било", заяви Стоянович на традиционната пресконференция преди мача. 

От няколко седмици за формата на нападателите на "Етър" се грижи голмайсторът на националния тим Димитър Бербатов. Той работи в тандем с треньора Александър Томаш, с когото са добри приятели.

Снимка: Lap.bg

"Супер реклама е за "Етър" да привлече голямо име като Бербатов. Той може да каже много неща на Кнежевич, Ангелов и Боруков. Има качества и опит, с които да помогне на нападателите им.", каза Стоянович.

Треньорът на "Левски" разкри, че няма да привлича повече футболисти на стадион "Георги Аспарухов", но не изключва да се раздели с някой от състава. През зимната пауза "сините" се подсилиха с шестима чужденци.

"Имаме проблеми с контузени. Ще видим след тренировката как двама-трима ще издържат. Не са типични футболни контузии, но все пак са контузии. Доволен от новите ще съм, когато го покажат на терена. Да покажат, че са по-добри от предишните играчи. Ред е на футболистите да оправдаят доверието, което аз и клубът им гласуваме", завърши треньорът на "Левски"