на живо

Слуцки свири на пиано и пее в (не)новогодишния поздрав на "Рубин" (ВИДЕО)

Руският клуб пусна култово празнично видео

До края на 2021 г. има около седмица и от руския футболен "Рубин" Казан, използваха социалните мрежи, за да поздравят феновете с празничен клип. Той е озаглавен "Това не е новогодишно видео" и всъщност не представлява лъжа... отчасти. Клипът е музикален!

В него играчите изпълняват различни коледни и новогодишни песни на руски, френски и английски език, а южнокорейският ас на тима Хуан Ин-Бьом влиза в "Игра на калмари".

Най-изненадващо, и съответно любопитно, е включването на треньора Леонид Слуцки. Опитният наставник свири на пиано и пее за финал, преди надписа "2022" и пожеланията за щастлива Нова година.

"Първата половина от 2021 г. ни показа, че трябва да се борим до последно. От деветото място се изкачихме до четвъртото и последва дългоочакваното завръщане в евротурнирите. Но втората половина беше по-голямо предизвикателство. Най-важно е да не забравяме, че само заедно можем да преодолеем несгодите. Няма нищо по-ценно от подкрепата на тези, които са с теб в радост и мъка! Весели празници, приятели! Благодарим ви, че сте с нас!", написаха от "Рубин".

"Червено-зелените" се представят слабо през настоящата кампания и заемат незавидното 10-ото място в местната Премиерлига с актив от 22 точки - само 3 над зоната на изпадащите. "Рубин" се намира в серия от три поредни шампионатни загуби, която ще опита да прекъсне в края на февруари 2022 г., когато започва пролетният дял. Отборът на Слуцки обаче има тежка задача - гостуване на лидера "Зенит" Санкт Петербург.

Снимка: Getty Images