на живо

"София Тех Парк" прехвърли топката за зала "Армеец" на Министерството на икономиката (ВИДЕО)

ЦСКА ще депозира инвестиционно намерение през следващата седмица

bTV

Ръководствата на волейболния ЦСКА и „София Тех Парк” проведоха среща в опит да се намери решение на казуса със зала „Армеец”. 

"Срещнахме се с един голям екип от "София Тех Парк" и ни бе обяснено, че решението не зависи от тях, а от министъра на икономиката. Посъветваха ни да направим по-бързо едно инвестиционно намерение какво искаме да правим със залата. Следващата седмица ще го изготвим и ще го депозираме. Ще търсим спешна среща с новия министър на икономиката, който и да е той, и с това инвестиционно намерение ще търсим позитивно решение за залата", каза треньорът на "червените" Александър Попов.

"От "София Тех Парк" искат да влязат във владение, колкото се може по-скоро, с цел да направят конструктивно обследване. Ние твърдим, че няма да дадем владение на залата, защото подобно конструктивно обследване може да бъде направено и сега, и да стане ясно в какво състояние е залата. Важното е, че след толкова време намерихме инвеститор, който да направи залата обитаема. Сега вече ще бъдат интересни реакциите на министъра на икономиката и на самия "София Тех Парк" по повод тази вест", допълни Попов.